Velkommen til Køge Lille Skole

Vi er en udviklingsorienteret lilleskole med 217 glade børn og 30 engagerede voksne. Vi går fra Spirergruppen (April-juni inden 0.kl.) til og med 9. klasse. Der afsluttes med folkeskolens prøver FP9. Vi har økologisk madordning og SFO på skolen.

50 års fødselsdagsreception på Køge Lille Skole smiley

Køge Lille Skole bliver 50 år og inviterer hermed alle interesserede, samarbejdspartnere, venner, tidligere elever, forældre og kolleger til reception på skolen fredag den 7. september fra kl. 15 til 17+. Kom og gense skolen anno 2018 og oplev elevoptræden, taler og meget mere. Bekræft jeres besøg på skolens mail: [email protected], skolens facebook e.l. Fortæl det gerne videre til alle de andre. Vi glæder os til at se jer til en festlig eftermiddag m.m. på KLS.

Vel mødt

Alle os på KLS