Skolebestyrelsens medlemmer

Funktion: Formand
Adresse: Egøje Byvej 12, 4600 Køge
Emailadresse: [email protected]
Beskrivelse: Jeg har Samuel i 5' klasse, har været formand i 8 år og i bestyrelsen i 9 år. Jeg har med glæde været en del af skolen og fællesskabet omkring skolen siden min datter startede der for 22 år siden. Det har været en god rejse, med lidt bump undervejs :-). Ellers arbejder jeg med naturlige farver til fødevarer, genetik og planteforædling i ingrediensvirksomheden Chr. Hansen i Hørsholm, og er fritidsbonde i Egøje.

Camilla Just Holgersen

Funktion: Viceskoleleder

Michael Breusch Larsen

Funktion: Adm. ansvarlig
Adresse: Vesterbrogade 100,3 th
Postnr.: 1620  København V

Annette Falk Helmer

Funktion: Ledelsesrepræsentant
Adresse: Egøjevej 42

Camilla Flyttov Nielsen

Charlotte Engelhardt Christensen

Adresse: Natskyggevej 9, 4600 Køge

Jørn Vibe Andreasen

Adresse: Klemmenstrupvej 64, 4600 Køge

Sune Dyrlund Aagaard

Adresse: Møllemarksvej 40, 4681 Herfølge
Postnr.: 4681  Herfølge
Emailadresse: [email protected]
Beskrivelse: Jeg er far til Emma Sofie i 4. klasse og Gustav Emil i 2. klasse. Vi bor i Herfølge, og jeg arbejder til dagligt som Produktdirektør i Scalepoint, som laver IT løsninger til Forsikringsbranchen i Europa. Jeg har siddet i forældrerrådet i et par år, og har nu kastet mig ind i bestyrelses arbejde, hvor jeg vil bidrage til skolens fortsatte udvikling og profilering. Jeg er kendt for at være idérig og analytisk. Jeg er engageret i dialog og diskussioner, men tager også fat når tingene skal implementeres. Jeg lægger fokus omkring det forpligtende fællesskab, da det er en utrolig vigtig hjørnesten for at få skolen til at fungere både social og fagligt i dagligdagen, men også til at skabe ”hele” unge mennesker i den sidste ende.

Lissi Emborg

Funktion: Næstformand
Adresse: Timianvej 5, 4600 Køge
Emailadresse: [email protected]
Beskrivelse: Jeg er forælder til 3 børn på skolen i hhv 1., 4. og 6. kl. Før jeg trådte ind i skolens bestyrelse, sad jeg en række år i forældrerådet. Jeg er nu på andet år næstformand i skolens bestyrelse. Vi har gennem de senere år brugt en del tid på at sikre skolens fremtid gennem udbygning, faglig profilering og en række initiativer omkring fastholdelse af skolens ånd. Vi har netop nu en skole med en fantastisk energi og et drive mod at tænke nyt og samtidig holde fast i vore grundlæggende værdi omkring det forpligtende fællesskab. Det er en helt fantastisk udvikling og indstilling, som vi skal holde fast i. Vi skal sørge for, at Køge Lille Skole, såvel som tidligere, også i fremtiden, bliver et aktiv tilvalg på bagrund af vore såvel faglige som sociale værdier. Og så skal vi huske at turde udfordre normalen - og turde at gå alene og måske forrest i det at tænke nyt. Jeg glæder mig hver dag til at komme på skolen - den inspirerer mig på alle måder!