Skolebestyrelsen

Funktion: Formand
Adresse: Egøje Byvej 12, 4600 Køge
Emailadresse: [email protected]
Beskrivelse: Jeg har Samuel i 4' klasse, har været formand i 7 år og i bestyrelsen i 8 år. Jeg har med glæde været en del af skolen og fællesskabet omkring skolen siden min datter startedede der for 20 år siden. Det har været en god rejse, med lidt bump undervejs :-). Ellers arbejder jeg med naturlige farver til fødevarer, genetik og planteforædling i ingrediensvirksomheden Chr. Hansen i Hørsholm, og er fritidsbonde i Egøje.

Camilla Just Holgersen

Funktion: Souschef

Lissi Emborg

Funktion: Forældrerepræsentant
Adresse: Timianvej 5, 4600 Køge
Emailadresse: [email protected]
Beskrivelse: Jeg er forælder til 3 børn på skolen i hhv kommende bhkl, 2. og 4. kl. Jeg,har været en aktiv deltager i skolens forældreråd alle mine år på Køge Lille Skole og har derfor nu valgt at skifte 'rolle'. Jeg er nu nyvalgt suppleant i skolens bestyrelse, og glæder mig meget til at stifte bekendtskab med denne rolle på skolen. Vi har gennem de seneste mange år haft en fantastisk skole med vægt på det forpligtende fællesskab - det skal vi huske ar holde fast i. Vi skal sørge for, at Køge Lille Skole, såvel som tidligere, også i fremtiden, bliver et aktiv tilvalg på bagrund af vore såvel faglige som sociale værdier.

Mie Bertram Lestrup Johansen

Funktion: Forældrerepræsentant
Adresse: Pinjevej 12, 4600 Køge
Emailadresse: [email protected]
Beskrivelse: Jeg er mor til Frida J i 1.klasse og er nyvalgt i bestyrelsen. Jeg glæder mig til at få indblik i den del af forældrelivet på skolen. Jeg sætter skolens værdig grundlag meget højt og vil være med til at huske på, at vi skal værne om det forpligtende fællesskab og lilleskoleånden på KLS. Til daglig arbejder jeg som lærer på en folkeskole.